Wevershof

Raalte - Heino
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

6 woningen!

Wevershof is landelijk wonen in het bos, met het dorpscentrum nét om de hoek. Wonen tussen het groen met rust en ruimte om je heen. In een unieke woonbuurt met verschillende sferen. Wevershof wordt het nieuwe beeldbepalende gezicht van de entree van Heino. Het nieuwbouwplan ligt tussen de Raalterstraat en de Weversweg. Er is ruimte voor acht tot tien kavels, die worden aangeboden mét of zonder woning.

Groothuis Wonen heeft een woningbouwplan ontwikkeld voor Wevershof. Een plan dat aansluit op de omgeving en past binnen randvoorwaarden uit het bestemmingsplan. Het gaat om ruime, comfortabele huizen die volledig aan jouw wensen en gemakkelijk aan te passen zijn. Van een extra uitbouw voor een woonkeuken tot kleur van de tegels in de badkamer. De woningen zijn compleet, maar kunnen naar smaak zowel van buiten als binnen nóg completer worden gemaakt. Na het eerste gesprek met de makelaar, word je door Groothuis uitgenodigd om de woning door te spreken en de mogelijkheden te verkennen.

www.wevershofheino.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wevershof
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
6
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Raalte.

Aanmelden