Old Heino Recreatie

Raalte - Heino
Actueel aanbod

€ 169.800,- tot € 214.950,-

Kenmerken

Woonoppervlak
55 - 63m2
Kaveloppervlak
299 - 656m2
Inhoud
225 - 225m3
Aantal kamers
3 - 4

Over dit project

Ten noordwesten van het dorp Heino ligt Landgoed Old Heino: méér dan zomaar een bungalowpark. Hier vindt u rust en ruimte in de letterlijke zin van het woord. Ook aan luxe en comfort zal het u hier zeker niet ontbreken in een van de 21 prachtige bungalows die een gebiedsontwikkelaar hier gaat realiseren. Deze fraai vormgegeven bungalows worden gerealiseerd in twee ontwerpen. Gaat u voor de gelijkvloerse bungalow van het ontwerp De Breedenhorst, dan kiest u een luxe en comfortabele vakantiewoning in een herkenbaar jasje. Voor wie behoefte heeft aan meer ruimte, is er De Vlaminckhorst: een twee verdiepingen tellende sfeervolle villa met loggia en een deels overdekt terras. De aantrekkingskracht van landgoed Old Heino en de comfortabele bungalows zijn de ideale combinatie voor iedereen die op zoek is naar rust, ruimte, comfort, natuur en privacy.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Old Heino Recreatie
Koopwoningen
20
Prijs
€ 169.800,- tot € 214.950,-
Type woningen
(Patio)Bungalow

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin, Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Raalte.

Aanmelden