Raelterhof

Raalte - Raalte
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
84 - 109m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Op de plek van de voormalige school de Zonnehof aan De Brink 2 in Raalte komt het nieuwbouwplan Raelterhof. Dit is een kleinschalig hofje met een gevarieerd woningaanbod, veel openbaar groen en ontmoetingsmogelijkheden voor jong en oud. Het open en groene karakter van de omgeving zie je ook terug in Raelterhof. Zie jij jezelf hier al wonen? Vul de woonwensen enquête in en wordt automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

De woningen
In totaal komen er in Raelterhof 16 betaalbare koop- en 4 sociale huurwoningen. Deze nieuwbouwwoningen zijn zo gesitueerd dat je hier in een knus en groen woonhofje woont waar je naar elkaar kunt omkijken. Aan de ene zijde komen woningen met twee woonlagen en een compacte zolder. Het bijzondere aan deze nieuwbouwwoningen is dat acht van de twaalf levensloopgeschikt zijn (type 101-LBB). Dus met een slaap- en badkamer op de begane grond. Tevens kunnen de bewoners van deze woningen indien gewenst zorg afnemen van zorglocatie De Hartkamp. Aan de andere kant komen ruime eengezinswoningen met drie woonlagen (Type 201). Dat maakt Raelterhof de ideale thuishaven voor starters, gezinnen en senioren. De woningen zijn energie neutraal en voorzien van een lucht-water-warmtepomp. Dubbel glas, extra geïsoleerde wanden, balansventilatie met warmteterugwinning en vloerverwarming op de eerste en bij de drielaagse woningen ook de tweede woonlaag, dragen bij aan een laag energieverbruik en een behaaglijk binnenklimaat.

Naar verwachting gaan de woningen rond de zomer van 2024 in verkoop. Meld je aan op de projectwebsite en blijf op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Raelterhof
Start verkoop
2024 (3e kwartaal)
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Raalte.

Aanmelden