Franciscushof

Raalte - Raalte
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Welkom bij nieuwbouwproject ‘Wonen in Franciscushof!’
Verscholen in het bos, aan het einde van de oude laan, ligt het nieuwe landgoed Franciscushof. Franciscushof fase II is niet alleen een vervolg van Franciscushof fase I, maar geeft het gebied een nieuw aanzicht. De bestaande landschapsstructuren zijn versterkt en gecombineerd met nieuwe woonomgevingen. Recreëren op het landgoed, door de aanleg van routes aansluitend op de bestaande bossen en wandelpaden naar de omgeving. De woningen in Franciscushof liggen direct aan het landschap van de kleurige velden, waterpartijen of in het bos. En in de tuin rond het theater ontmoeten de bewoners van Franciscushof elkaar.

VanWonen is van plan in Franciscushof fase II woningen te ontwikkelen in het deelgebied Het Veld, in Franciscushof-Zuid, vlakbij het theater. Wil je ook meedenken over dit plan? Wij zijn benieuwd wat je woonwensen zijn. Laat het ons weten via de enquête. Wil je alleen op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Dat kan natuurlijk ook. Schrijf je dan in op www.woneninfranciscushof.nl voor de nieuwsbrief!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Franciscushof
Koopwoningen
55
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Raalte.

Aanmelden