Franciscushof

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Raalte - Raalte
Actueel aanbod

€ 290.000,- tot € 585.000,-

Kenmerken

Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Wil je ook wonen in het fraaie en groene Raalte? Dan hebben we goed nieuws voor je: Franciscushof is in verkoop.

Wonen in Franciscushof
Verscholen in het bos, aan het einde van de oude laan, verrijst het nieuwe landgoed Franciscushof. In het deelgebied Het Veld bouwen wij 55 woningen. Het project wordt opgedeeld in 3 fases (zie de afbeelding).

Aanbod
Het project bestaat uit 55 woningen: 34 luxe twee-onder-een-kapwoningen, met verschillende breedtematen en verschillende uitvoeringen. Er zit zelfs een levensloopbestendige variant bij, met slaap- en badkamer op de begane grond. Daarnaast worden er 21 rijwoningen aangeboden, variërend van starterswoningen tot grote hoekwoningen, al dan niet met eigen parkeerplaats.

Nog woningen beschikbaar
Wil jij ook in aanmerking komen voor een woning? Schrijf dan via de website in op het bouwnummer van jouw voorkeur!

Vragen?
We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over het project Wonen in Franciscushof. Je kunt dan contact opnemen met Francis van der Schoot via francis@vanwonen.com.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Franciscushof
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
12 van 55 beschikbaar
Prijs
€ 290.000,- tot € 585.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Raalte.

Aanmelden