Franciscushof

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Raalte - Raalte
Actueel aanbod

€ 290.000,- tot € 680.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
97 - 185m2
Kaveloppervlak
95 - 310m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Welkom bij nieuwbouwproject ‘Wonen in Franciscushof!’
Verscholen in het bos, aan het einde van de oude laan, ligt het nieuwe landgoed Franciscushof. Franciscushof fase II is niet alleen een vervolg van Franciscushof fase I, maar geeft het gebied een nieuw aanzicht. De bestaande landschapsstructuren zijn versterkt en gecombineerd met nieuwe woonomgevingen. Recreëren op het landgoed, door de aanleg van routes aansluitend op de bestaande bossen en wandelpaden naar de omgeving. De woningen in Franciscushof liggen direct aan het landschap van de kleurige velden, waterpartijen of in het bos. En in de tuin rond het theater ontmoeten de bewoners van Franciscushof elkaar.

Wij vinden het belangrijk dat je nieuwe huis ook echt je thuis wordt. Daarom willen we graag in de voorverkoopfase van je weten wat je verwacht van de woning. Wil je optioneel een fraaie tuinkamer kunnen kiezen? En zou de garage standaard onderdeel van de woning moeten zijn, of vind je het prettiger als je daar vrije keuze in hebt? In deze fase inventariseren wij de wensen, zodat we het woningaanbod definitief kunnen afstemmen op jullie wensen. Dit is ook de reden dat we nu nog gebruik maken van een ‘bandbreedte’-prijs: de van-tot prijzen. We bepalen de definitieve vrij-op-naamprijzen op basis van jullie woonwensen, en natuurlijk ook op basis van de kavelgrootte en de ligging. De v.o.n. prijs zal zich naar verwachting binnen de bandbreedte bevinden.

In deze voorverkoop kun je je inschrijven voor één of meerdere woningen van je voorkeur, op basis van de online verstrekte 'concept' stukken en indicatieve (bandbreedte-) prijzen. De voorverkoop geeft je de tijd om je alvast te oriënteren op de financieringsmogelijkheden en je woonwensen. Ben je geïnteresseerd in dit mooie plan?  Schrijf je dan in op www.woneninfranciscushof.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Franciscushof
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
55
Prijs
€ 290.000,- tot € 680.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Raalte.

Aanmelden