Schuurwoning Fransiscushof Raalte

Raalte - Raalte
Actueel aanbod

€ 523.900,- tot € 570.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
623 - 804m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Wonen in Franciscushof
Franciscushof in Raalte is een droomlocatie voor het pure wonen. Franciscushof heeft landschappelijk, stedenbouwkundig en architectonisch uitzonderlijke kwaliteiten en is daardoor uniek in de regio. Het is het bijzondere karakter, het gevoel voor smaak en stijl in Franciscushof, dat mensen aanspreekt die kiezen voor ultiem woongenot.

Landelijke uitstraling
Franciscushof krijgt een groene, landelijke uitstraling en een ruime opzet. Stedenbouwkundig en architectonisch is Franciscushof van hoge kwaliteit. Er komen circa 300 woningen in uiteenlopende typen. Uniek is de mogelijkheid om een vrije kavel te kopen waarop u uw eigen droomhuis realiseert.

Alles dichtbij
Belangrijke voorzieningen op het gebied van zorg, onderwijs en dagelijkse boodschappen zijn dichtbij. Franciscushof is tevens een goede uitvalsbasis voor een mooie wandeling in het bos, over het open veld of langs het water. Wonen in een landschappelijke omgeving met alle voorzieningen op korte afstand en leven in een persoonlijke en eigen stijl. Franciscushof maakt puur wonen mogelijk!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Schuurwoning Fransiscushof Raalte
Start verkoop
Verkoop gestart
Realisatie
2020 (2e kwartaal)
Koopwoningen
5 (waarvan 5 beschikbaar)
Prijs
€ 523.900,- tot € 570.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin, Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Bijgebouwen
Berging (steen), Bijkeuken, Kantoor
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Raalte.

Aanmelden