Wonen in Raalte

Raalte
Toekomstig aanbod

Over dit project

Wonen in Raalte
Er staat wat te gebeuren in Raalte. Op locatie Salland II gaan nieuwbouwwoningen gebouwd worden. Heeft u interesse om hier te wonen, dan kunt u zich middels onderstaand formulier aanmelden en uw woonwensen doorgeven. Wij kunnen op deze wijze een goed beeld krijgen van de vraag en de woningen op maat ontwikkelen.

Bepaal zelf het uiterlijk en de indeling van uw woning!
De woningen worden gebouwd middels het Vari wonen-concept. In dit concept ligt het accent heel nadrukkelijk op persoonlijk wonen. Dat houdt onder andere in dat toekomstige bewoners vooraf weten waar ze aan toe zijn als het om de kosten gaat én dat ze zelf inspraak hebben in de indeling van hun woning zonder dat het direct meerwerk oplevert. De inspraakmogelijkheden zijn er bijvoorbeeld voor de plek van de keuken en de woonkamer.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Raalte

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Raalte.

Aanmelden